Partners

Bollify wordt als tool ingezet door snelgroeiende merken en agencies. 

Dept x Bollify

DEPT® Agency

Van product data management tot advertenties en sales excellence: Dept heeft de kennis in huis om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf marketplace proof is.

IO Digital x Bollify

IO Digital Agency

IO Digital een groeiend team van experts dat het totaalpakket aan diensten levert voor communicatie en digitale transformatie.

LifeGoods x Bollify

Lifegoods

Lifegoods is een internationale online retailer met een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten die jouw leven net iets meer plezier geven.

Acaza x Bollify

Acaza

Met een aanbod van 753 artikelen op bol.com is Acaza in België & Nederland één van de grootste online shops in muurdecoratie, meubilair en woonartikelen. 

Reprise Agency

Digital marketingbureau Reprise Nederland (onderdeel van Mediabrands), is de e-commerce hub voor EMEA, waarmee ze merken helpen digitaal te groeien op marketplaces met e-commercestrategie en executie.

Dwarfs x Bollify

Dwarfs

Dwarfs, een toonaangevend Nederlands bedrijf in de e-commerce, staat klaar om de komende jaren een grote impact te maken. Met een visionaire strategie willen ze 50 tot 60 succesvolle webshops op bekende platforms zoals Bol.com en Amazon overnemen en deze naar nieuwe hoogten stuwen.