Bollify vs. Boloo

Boloo is opgericht in 2018 met een specifieke focus op beginnende verkopers. Als je een startende bol.com verkooppartner bent, is Boloo zeker het overwegen waard. Aan de andere kant is Bollify het nieuwe, moderne platform dat diepgaande inzichten biedt. Daarom kiezen snelgroeiende e-commerce merken en bureaus steeds vaker voor Bollify.

Boloo vs Bollify

Waar is Bollify beter in dan Boloo?

Dat is een terechte vraag die we nooit helemaal zonder vooroordeel kunnen beantwoorden. Dus in plaats van de zoveelste saaie zij-aan-zij-vergelijking van functionaliteiten, delen we enkele waardevolle functionaliteiten die je alleen in Bollify vindt.

Hoogste datakwaliteit

Bollify geeft je data waarop je kunt vertrouwen. Het platform is ontwikkeld om grootschalige gegevensverwerking aan te kunnen, stelt je in staat om gegevens van Bol.com te verzamelen en analyseren, en je prestaties te rapporteren.

Data verzamelen we dagelijks​
0 TB+
Producten tracken we dagelijks​
0 M+
Indexes halen we iedere dag op​
0 M+
Categorieën tracken we iedere dag​
0

Boloo ontgroeid? Ontdek Bollify voor de volgende stap

Bollify en Boloo delen vergelijkbare functies, maar veel marketplace-specialisten kiezen voor Bollify als ze op zoek zijn naar een geavanceerdere en gebruiksvriendelijkere oplossing na hun groei voorbij het Boloo-platform.

Terwijl Boloo voor sommigen een prima startpunt is om hun reis in e-commerce te beginnen, merken ervaren spelers en agencies vaak dat ze behoefte hebben aan diepgaandere inzichten en krachtigere rapportage-opties om hun strategieën te verfijnen en te groeien. 

Bollify is ontworpen om de behoeften van professionele merken en agencies te vervullen die streven naar een dieper begrip van de markt en snelle, bruikbare inzichten voor hun teams en klanten. Met Bollify kun je eenvoudig gegevens verzamelen en analyseren voor verschillende aspecten van jouw e-commerce operaties op Bol.com, wat je helpt om de markt beter te begrijpen en jouw concurrentiepositie te versterken.

Het verschil tussen de twee ligt in de mate van diepgang, het gebruiksgemak en de mogelijkheden voor geavanceerde analyse. Als je op zoek bent naar de volgende stap in jouw e-commerce strategie, biedt Bollify de geavanceerde tools die je nodig hebt om te excelleren op Bol.com.

Glenn Plessers
Glenn PlessersHead of Bol.com performance at Dwarfs
Lees verder
"Er zijn verschillende tools beschikbaar die inzichten bieden, maar we vonden ze vaak onoverzichtelijk. Totdat Bollify op de markt kwam."

Data dat alleen Bollify heeft​

In vergelijking met Boloo heeft Bollify een krachtige scraper ontwikkeld die vrijwel alle toegestane gegevens verzamelt. Hierdoor biedt Bollify diepgaande inzichten in alle categorieën en activiteiten op Bol.com. Deze uitgebreide gegevens stellen professionals in staat om hun strategieën te optimaliseren, concurrenten te analyseren en groeikansen te identificeren, wat een aanzienlijk voordeel oplevert in de wereld van e-commerce en de marktplaats bol.com.

Krijg alle beschikbare data voor iedere zoekterm​

Met de Keyword Discovery-functie van Bollify krijg je toegang tot essentiële gegevens voor jouw zoekwoordonderzoek. Hiermee kun je niet alleen zoekvolumes bekijken voor relevante zoektermen, maar ook details zoals het aantal listings, gesponsorde listings, marktgemiddelden zoals reviews, prijzen en beoordelingsscores. Zo kun je weloverwogen beslissingen nemen en geen cruciale informatie missen bij het maken van jouw keuzes.​

Zoekwoordonderzoek

Rankings tracken we voor elk product voor ieder keyword

Met de Rank Tracker volg je dagelijks de positie van elk product voor de door jou gekozen zoekwoorden. Hiermee kun je nauwlettend in de gaten houden hoe jouw optimalisaties en PPC-campagnes invloed hebben op jouw rankings.​

Bollify features vs Boloo

Listing aanpassingen worden iedere dag automatisch gemeten

Elke dag meten we automatisch wijzigingen in je listings, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Of het nu gaat om prijzen, levertijden, titels of productspecificaties, ons systeem houdt alles in de gaten, zodat jij altijd up-to-date en accuraat blijft. 

Timeline of Events | Bollify Rank tracker vs Boloo

Boloo's sterke punten

Community

Eductatie

Kies de juiste Bol.com software

Bollify is de gekozen optie door snelgroeiende merken en agencies.

IO Digital x Bollify
Dept x Bollify
Edding x Bollify
Acaza x Bollify
Brandsom X Bollify
LifeGoods x Bollify