Fun Fact: Bolify spel je niet met één maar met twee L’en

Picture of Lars Smits
Lars Smits
april 19, 2023

Wist je dat Bollify vaak verkeerd gespeld wordt? Bollify schrijf je met twee L’en, als je zoekt naar Bolify navigeer je naar de verkeerde website.

Omdat we merken dat veel mensen nog steeds zoeken naar deze incorrecte spelling (Bolify), schrijven we er maar gewoon een blog over zodat we wel vindbaar zijn op dit zoekwoord.

Ps. je bevind je nu wel op de juiste website!

Wat kan je met Bolify? (geen goed voorbeeld)

Nu je toch dit blog leest, vertel ik graag wat over ons platform. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en krachtig data platform om je bol.com producten te monitoren, dan is Bollify de perfecte keuze. Met dit platform kun je moeiteloos producten en keywords tracken van Bol.com, zowel voor organische als geadverteerde producten en voor eigen of concurrerende producten. Dit kan allemaal met de rank tracker binnen het platform.

Het biedt ook de mogelijkheid om keywords te tracken om veranderingen op de markt binnen het Bol.com platform te monitoren. En het beste van alles? Het platform doet al het annotatiewerk voor jou, dus je hoeft zelf geen marktveranderingen of listing wijzigingen te annoteren.

Waarom schrijf je Bollify met twee L'en?

De aller belangrijkste vraag: Waarom wordt Bollify met twee L’en geschreven? Volgens ChatGPT heeft dit te maken met de merknaam. Het is een samentrekking van de woorden “bol.com” en “simplify”. De naam Bollify versterkt de associatie met bol.com en geeft aan dat het platform het analyseren van data net zo eenvoudig maakt als het shoppen op bol.com. Enigszins is de theorie van ChatGPT niet geheel onjuist, wat betreft de associatie met bol.com die in de naam verwerkt is.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken data platform om je verkopen op bol.com te optimaliseren, kies dan voor Bollify met twee L’en. En vergeet niet, als je de naam van het platform zoekt, zoek dan naar Bollify en niet naar Bolify met één L. Zo kom je direct op onze website terecht en kun je direct aan de slag.